Miljø- og fødevareminister indfører træffetid

Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen vil møde borgere i hele landet til en snak om miljø og fødevarer. Første træffetid bliver afholdt i Lemvig i morgen torsdag den 10. september kl. 16-17.

Publiceret 9. september 2015

Nu kan du møde miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen, hvis du har en sag, du gerne vil drøfte. Ministeren indfører træffetider, hvor alle har mulighed for at møde uanmeldt op. Første træffetid bliver afholdt hos Kystdirektoratet i Lemvig i morgen torsdag, og dernæst er der træffetid på Naturskolen Nørskovgård i Haderslev mandag den 21. september.

Ministerens ambition er at afholde træffetider i hele landet med jævne mellemrum.

- Åbenhed er et nøgleord for mig. Jeg vil gerne høre, hvad folk er optaget af, og jeg tror, at nogle foretrækker at fortælle mig, hvad de synes, frem for at skulle sende et brev, siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen. 

Træffetiden foregår efter først-til-mølle-princippet. Miljø- og fødevareministeren ønsker at tale med så mange som muligt. Derfor afhænger tiden til den enkelte af, hvor mange der møder op.

Datoer for kommende træffetider bliver løbende meldt ud på ministeriets hjemmeside.

Tid og sted:

Træffetid i Lemvig
Træffetiden foregår hos Kystdirektoratet, der er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet og er den statslige kystenhed i Danmark, som dækker Danmarks mere end 7.300 km kyststrækning.

Torsdag den 10. september kl. 16-17. Højbovej 1, 7620 Lemvig

Træffetid i Haderslev
Træffetiden foregår på Naturskolen Nørskovgård ved Haderslev Dyrehave. Naturskolen drives i samarbejde mellem Haderslev Kommune og Naturstyrelsen, der er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet.

Mandag den 21. september kl. 16.30-17.30. Nørskovgårdsvej 24, 6100 Haderslev

Yderligere oplysninger:
Pressesekretær Lillan Clemmensen, Miljø- og Fødevareministeriet, tlf. 9135 6997, e-mail: licle@mim.dk